Dispositivos y accesorios
Steamed Siew Mai
Prep. 5min
Total 5h
30 pieces
Ingredientes
Siew Mai Skin
-
water50 g
-
low protein flour plus extra for dusting150 g
-
egg yolks (approx. 30g)2
-
salt1 pinch
Fillings
-
fresh shiitake mushrooms diced30 g
-
chicken drumsticks, skinless boneless, cut in cubes (3 cm)300 g
-
salt1 tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
fresh prawn flesh medium size, patted dry, flatten with knife, cut in small pieces300 g
-
cornflour (starch)1 tsp
-
sugar1 tsp
-
sesame oil plus extra for greasing2 tsp
-
fish roe (ebiko) to garnish1 pinch
-
water500 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
1 mg
Proteína
4 g
Calorías
219 kJ /
53 kcal
Grasa
2 g
Fibra
87 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Asian Party Bites
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10min
Traditional Mooncake
2h 15min
Oil Free Braised Chicken Wings
50min
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20min
Mock Fin Soup
35min
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min
Cereal Prawns
30min
Fast and Super Easy Noodles
15min