Dispositivos y accesorios
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
Prep. 5min
Total 25min
1 jar
Ingredientes
-
fresh red chillies (approx. 8 chillies), cut in pieces130 g
-
red bird's eye chillies4
-
shallots80 g
-
cooking oil70 g
-
salt½ tsp
-
sugar½ tsp
-
chicken stock powder store-bought or homemade½ tsp
-
shrimp paste (belacan) toasted10 g
-
kaffir lime leaves2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 jar
Sodio
2354 mg
Proteína
6.3 g
Calorías
3527.11 kJ /
843 kcal
Grasa
71.08 g
Grasas saturadas
34.669 g
Carbohidratos
54.13 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25min
One Pot Chicken Rice
50min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Curry Mee
30min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Sambal Tumis
1h 10min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min