Dispositivos y accesorios
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
Prep. 5min
Total 20min
3 portions
Ingredientes
-
shallots80 g
-
garlic cloves4
-
candlenuts (buah keras)5
-
roasted shrimp paste (belacan)20 g
-
dried chillies rinsed, soaked and deseeded10
-
cooking oil40 g
-
onions (approx 1 onion), cut in thin slices100 g
-
stink beans (petai) peeled, split in halves, cores removed100 g
-
salt1 pinch
-
sugar20 g
-
medium-sized prawns deshelled and deveined200 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
633.7 mg
Proteína
17.7 g
Calorías
1355.6 kJ /
324 kcal
Grasa
16 g
Fibra
4.3 g
Grasas saturadas
7 g
Carbohidratos
30.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Nikmat Raya
15 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Char Kway Teow
25min
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30min
Ayam Masak Kicap
40min
Sambal Kangkung
10min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30min
Sambal Brinjal
40min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min
Mee Goreng Mamak
20min
Nasi Goreng Kampung
40min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min