Dispositivos y accesorios
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Prep. 20min
Total 1h
12 pieces
Ingredientes
Eggs
-
water to fill to 1 l mark
-
medium egg cold6
Easter Nests
-
unsalted butter for greasing
-
plain flour plus extra for flouring250 g
-
olive oil30 g
-
water120 g
-
fine sea salt½ tsp
Egg Salad
-
fresh parsley leaves2 sprigs
-
shallot20 g
-
sour cream30 g
-
Dijon mustard10 g
-
mayonnaise10 g
-
white wine vinegar10 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh chives (opcional) for garnishing
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
348.5 mg
Proteína
5.9 g
Calorías
636.6 kJ /
152.2 kcal
Grasa
6.6 g
Fibra
0.7 g
Grasas saturadas
1.7 g
Carbohidratos
16.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Mojito
5 Min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
1 Std. 25 Min
Vegetarian Medallions
1 Std. 10 Min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 45 Min
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25 Min
Spiralized Vegetable Tarte Flambée with Halloumi
1 Std. 10 Min
Strawberry Layer Cake
2 Std.
Middle Eastern planked salmon
1 Std. 40 Min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Chocolate and Raspberry Tarts
2 Std. 50 Min
Patatas Bravas with Aioli
1 Std. 15 Min
Lafun (Amala)
10 Min