Dispositivos y accesorios
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Prep. 20min
Total 1h
12 pieces
Ingredientes
Eggs
-
water to fill to 1 l mark
-
medium egg cold6
Easter Nests
-
unsalted butter for greasing
-
plain flour plus extra for flouring250 g
-
olive oil30 g
-
water120 g
-
fine sea salt½ tsp
Egg Salad
-
fresh parsley leaves2 sprigs
-
shallot20 g
-
sour cream30 g
-
Dijon mustard10 g
-
mayonnaise10 g
-
white wine vinegar10 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh chives (opcional) for garnishing
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
348.5 mg
Proteína
5.9 g
Calorías
636.6 kJ /
152.2 kcal
Grasa
6.6 g
Fibra
0.7 g
Grasas saturadas
1.7 g
Carbohidratos
16.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Tomato and Mushroom Spaghetti
30min
Browned Pork Rice
1h
Browned Pork Rice
Ninguna valoración
Spaghetti Carbonara
40min
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1h 20min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55min
Green Ombre Naked Cake
3h
Korean Spiralized Cucumber Salad
25min
Jollof Rice
1h 20min
Stracciatella Soup
30min
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45min