Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Plum dressing
- 2 fresh passionfruit pulp, deseeded
- 60 g plum sauce (see Tips)
- 40 g lime juice
- 30 g honey
Garnish
- 15 g pine nuts
- 20 g roasted unsalted peanuts
- 15 g sesame seeds
Salad
- 200 g baby cos lettuce, washed and dried (1-2 lettuce hearts - halved to fit through feeder tube)
- 200 g carrots, peeled and trimmed
- 200 g Lebanese cucumber
- 100 g papaya, peeled and deseeded
- 60 g red cabbage, thickest part of the core removed, cut in 1-2 wedges that fit through feeder tube
- 100 g green mango, peeled and pit removed
- 100 g sashimi grade salmon (see Tips)
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
Toppings
- 1 tbsp peanut oil
- 60 g wonton wrappers, fried and broken into pieces
- 1 tsp Chinese five spice powder
- ½ tsp ground white pepper
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 938.2 kJ / 224.2 kcal
- Proteína
- 7 g
- Carbohidratos
- 32.3 g
- Grasa
- 9.4 g
- Grasas saturadas
- 1.4 g
- Fibra
- 5.6 g
- Sodio
- 165.3 mg
Recetas alternativas
Cooked mayonnaise
5 Min
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1 Std. 30 Min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1 Std. 30 Min
Poached eggs with blade cover
30min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
12 Std. 30 Min
Vegetarian Summer Rolls (TM6)
1h
Frozen Coconut Mango Lemonade
5 Min
Korean pickled potato salad (peeler)
25h 10min
Black sesame cream soup
15 Min
Kewpie mayonnaise
10 Min
Confit garlic
15 Min
Natural yoghurt (Varoma method)
13 Std.