Dispositivos y accesorios
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Prep. 20min
Total 1h
6 porties
Ingredientes
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren200 g
-
glutenvrije bloem200 g
-
ijskoud water65 g
-
zout1 tl
-
eieren koud2
-
water te vullen tot 1 l markering
-
Gruyère kaas in stukken gesneden (2 cm)100 g
-
verse peterselie3 takjes
-
ham, gekookt, in blokjes200 g
-
roomkwark60 g
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
room, elk type (van koemelk)30 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 6 porties
Sodio
8036.8 mg
Proteína
103.4 g
Calorías
12774.8 kJ /
3053.3 kcal
Grasa
233.7 g
Fibra
22.7 g
Grasas saturadas
133.8 g
Carbohidratos
153.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Glutenvrij bakken
12 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Ninguna valoración
Vegan Burgers
Ninguna valoración
Aardappel-wortel hapjes
40min
Champagne crème cake
Ninguna valoración
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Ninguna valoración
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Ninguna valoración
Kip in Tomaten-Uiensaus
Ninguna valoración
Sinaasappel Sponge Cake
1h
Amandelcake
50min
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1h 20min
Ossenstaart Shepherd's Pie
Ninguna valoración