
Dispositivos y accesorios
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Prep. 20min
Total 1h
6 porties
Ingredientes
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren200 g
-
glutenvrije bloem200 g
-
ijskoud water65 g
-
zout1 tl
-
eieren koud2
-
water te vullen tot 1 l markering
-
Gruyère kaas in stukken gesneden (2 cm)100 g
-
verse peterselie3 takjes
-
ham, gekookt, in blokjes200 g
-
roomkwark60 g
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
room, elk type (van koemelk)30 g
Inf. nutricional por 6 porties
Calorías
3053.3 kcal /
12774.8 kJ
Proteína
103.4 g
Grasa
233.7 g
Carbohidratos
153.9 g
Fibra
22.7 g
Grasas saturadas
133.8 g
Sodio
8036.8 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Glutenvrij bakken
12 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Ninguna valoración
Mojito
5min
Crème pâtissière
Ninguna valoración
Pico de Gallo
Ninguna valoración
Vanille Yoghurt
Ninguna valoración
Vegan kaas dip
40min
Kurkuma schillen
Ninguna valoración
Sous-vide octopussalade
Ninguna valoración
Gazellehoorns
1h
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5h 15min
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Ninguna valoración
Tunesische Chorba
45min