
Dispositivos y accesorios
Zeevruchtennat met champagne
Prep. 30min
Total 1h 5min
4 porties
Ingredientes
-
sjalotten40 g
-
Champagne300 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt800 g
-
gekookte garnalen gepeld300 g
-
sint-jakobsschelpen12
-
bloem25 g
-
room, elk type (van koemelk)250 g
-
verse tijm alleen de naaldjes1 takje
-
gemalen cayennepeper1 snuifje
-
zout aanpassen aan de smaak2 - 3 snuifjes
-
gemalen peper2 - 3 snuifjes
-
citroensap
-
bladerdeeg (ca. 230 g) (zie tip)1
-
ei losgeklopt1
Inf. nutricional por 1 portie
Calorías
1275 kcal /
5306.5 kJ
Proteína
43.3 g
Grasa
3.3 g
Carbohidratos
65.3 g
Fibra
3.3 g
Grasas saturadas
57.3 g
Sodio
2010.3 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

140 jaar Vorwerk
16 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Ninguna valoración
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Virgin appel cider old fashioned
Ninguna valoración
Groene pepersaus
20min
Abrikozen ketchup
Ninguna valoración
Aardbeien mille-feuille
5h
Chocolade rijstpudding
1h 5min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Koninginnenhapje
55min
Mango mojito
15min
Mayonaise
5min