Dispositivos y accesorios
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
Prep. 10min
Total 3h
4 porties
Ingredientes
-
suiker60 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.400 g
-
Champagne80 g
-
eierdooiers4
-
8 lange vingers (boudoirs)biscuits rose de Reims8
-
bruine suiker3 el
-
voedingskleurstof (opcional) rood2 druppels
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
6.5 g
Calorías
2240 kJ /
537.8 kcal
Grasa
38.8 g
Fibra
0.2 g
Carbohidratos
36.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
140 jaar Vorwerk
16 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Brioche
5h
Mosselen Marinière
Ninguna valoración
Portugees crème brûlée
25min
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Ninguna valoración
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3h
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Ninguna valoración
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Ninguna valoración
Zeevruchtennat met champagne
Ninguna valoración
Champagne en pompelmoes sorbet
Ninguna valoración
Lams- en Quinoastoofpot
Ninguna valoración
Balletjes in tomatensaus
1h 10min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min