Dispositivos y accesorios
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Prep. 5min
Total 15min
1 pot
Ingredientes
-
boter40 - 80 g
-
melk500 - 1000 g
-
bloem40 - 80 g
-
tomatenpuree1 - 2 el
-
zout½ - 1 tl
-
gemalen peper2 - 4 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat2 - 4 snuifjes
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 pot
Sodio
1732 mg
Proteína
42 g
Calorías
6409 kJ /
1529 kcal
Grasa
103 g
Fibra
4.1 g
Grasas saturadas
62 g
Carbohidratos
109 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Indikken modus
17 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Warme chocolademelk op een stokje
1h 20min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1h 10min
Mosterd-dillesaus
2h 15min
Bechamelsaus
15min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Pas d’évaluation
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Kalkoenburgers
1h 25min
Aardappelmuizen
Pas d’évaluation
Gestoomde aardappelkroon
50min
Béchamelsaus
15min
Bechamelsaus
15min