Dispositivos y accesorios
Gochujang fisk- och skaldjursrisotto
Prep. 20min
Total 1h
4 portioner
Ingredientes
-
gochujang chilipasta (se tips)10 g
-
sesamolja20 g
-
parmesanost40 g
-
olivolja50 g
-
mascarponeost150 g
-
gochujang chilipasta20 g
-
vatten1350 g
-
salt1 tesked
-
färska musslor i skal300 g
-
råa skalade räkor, medium150 g
-
benfri fiskfilé utan skinn, i bitar (3 cm x 3 cm)150 g
-
färsk shiitake skivad (5 mm)150 g
-
schalottenlök halverad1
-
risottoris t.ex. Baldo, Carnaroli, Arborio320 g
-
vitt vin50 g
-
grönsaksbuljong1 matsked
-
rostade sesamfrön (svart)20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1603.2 mg
Proteína
35.8 g
Calorías
3409.6 kJ /
814.9 kcal
Grasa
39.1 g
Fibra
2.4 g
Grasas saturadas
12.8 g
Carbohidratos
77 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fusion Köket
14 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Laxburgare med parmesanzucchini
Ninguna valoración
Torsk i tomatsås
1h
Fisktacos med coleslaw
25min
Asiatisk ångad laxsida
Ninguna valoración
Curry laksa
Ninguna valoración
Fisktacos med japansk majonnäs
Ninguna valoración
Poké bowl med tonfisk
1h
Krämig svamprisotto med räkor
1h
Thaisallad med jordnötsdressing
30min
Räkor i chili och vitlök
Ninguna valoración
Avokado med ägg och laxtartar
Ninguna valoración
Sous-vide lax
Ninguna valoración