Dispositivos y accesorios
Sous-vide lax
Prep. 15min
Total 1h 40min
2 portioner
Ingredientes
-
färska laxfiléer med skinn & utan ben (ca 135 g vardera)2
-
havssalt
-
färsk persilja2 kvistar
-
2 kvistar färsk timjanfärsk dill2 kvistar
-
bitar citronskal2
-
olivolja2 matskedar
-
vatten1800 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
248 mg
Proteína
28 g
Calorías
1689 kJ /
407 kcal
Grasa
33 g
Grasas saturadas
6 g
Carbohidratos
0 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Grundkokboken
158 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Laxburgare med parmesanzucchini
Ninguna valoración
Torsk i tomatsås
1h
Fisktacos med coleslaw
25min
Asiatisk ångad laxsida
Ninguna valoración
Curry laksa
Ninguna valoración
Fisktacos med japansk majonnäs
Ninguna valoración
Poké bowl med tonfisk
1h
Krämig svamprisotto med räkor
1h
Thaisallad med jordnötsdressing
30min
Räkor i chili och vitlök
Ninguna valoración
Avokado med ägg och laxtartar
Ninguna valoración
Tonfiskpasta
35min