Dispositivos y accesorios
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
Prep. 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
Bundt
-
unsalted butter cut into pieces110 g
-
gluten free flour to dust
-
eggs2
-
caster sugar140 g
-
grapeseed oil10 g
-
gluten free cornflour100 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
salt1 pinch
-
gluten free baking powder½ tsp
Lemon glaze
-
pure icing sugar75 g
-
lemon juice10 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
56.4 mg
Proteína
4 g
Calorías
1608.5 kJ /
384.4 kcal
Grasa
18.8 g
Fibra
1.5 g
Grasas saturadas
10.2 g
Carbohidratos
51.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Mini cakes
15 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Gluten free shortbread
1h 35min
Edna's Lemon Curd Teacake
40min
Blueberry and lemon curd muffins
50min
Macadamia Chocolate Cookies
Ninguna valoración
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
1h 20min
Oaty Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49h 5min
Gluten free pizza dough
2h
Lemon Glazed Blueberry Muffins
50min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Melting moments with passionfruit cream
45min
Gluten free cinnamon doughnuts
25min