Dispositivos y accesorios
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
Prep. 10min
Total 24h 30min
6 portions
Ingredientes
Mandarin cream
-
white sugar60 g
-
mandarin peel (of 1 mandarin)
-
milk200 g
-
egg yolks4
-
thickened cream200 g
-
water30 g
-
gelatine powder1 ½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
mandarin juice (1-2 mandarins)50 g
Mandarin syrup
-
sugar50 g
-
water100 g
-
mandarin juice (2-4 mandarins)100 g
-
mandarins segmented2
-
crème fraîche to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
36.6 mg
Proteína
4 g
Calorías
1069.8 kJ /
255.7 kcal
Grasa
15.9 g
Fibra
0.2 g
Grasas saturadas
9.2 g
Carbohidratos
25.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
French cuisine: Desserts
20 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Lemon meringue ice-cream cake
13h 15min
Tempura vegetables
30min
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
1h 30min
Tropical mocktail
10min
Eggs Benedict and corn muffins
1h 15min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Speedy citrus layered cake
1h 10min
Classic zabaglione
15min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15min
Prawn and saffron arancini
25h
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24h 25min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24h 30min