Dispositivos y accesorios
Chocolate miso eclairs
Prep. 30min
Total 1h 45min
12 portions
Ingredientes
Miso pastry cream
-
egg1
-
egg yolks4
-
caster sugar125 g
-
milk250 g
-
cornflour50 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
white miso paste to taste2 tbsp
Choux pastry
-
water70 g
-
sea salt1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces75 g
-
milk100 g
-
plain flour130 g
-
eggs (approx. 4), lightly beaten200 g
Chocolate topping
-
pouring (whipping) cream100 g
-
glucose1 tsp
-
dark chocolate broken into small pieces150 g
-
sea salt flakes to sprinkle
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
316 mg
Proteína
7.3 g
Calorías
1313.2 kJ /
313.9 kcal
Grasa
18.1 g
Fibra
2.1 g
Grasas saturadas
10 g
Carbohidratos
30.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Basic cheesecake
10 Std.
Meringues
5 Std.
Macadamia Chocolate Cookies
Keine Bewertungen
Individual chicken wellingtons with mustard tarragon sauce
1 Std. 35 Min
Fresh fruit tart (Thermomix® Cutter, using modes)
5 Std. 55 Min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2 Std. 40 Min
Home-style sponge cake
2 Std. 30 Min
Profiteroles
2 Std.
Chocolate and strawberry domes
51 Std.
Lamington swiss roll
25 Std. 40 Min
Pavlova
6 Std.
Lemonade scones
25 Min