Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pizza Dough
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 220 g water, room temperature
- 1 tsp sugar
- 1 packet dried yeast (2¼ tsp)
- 400 g bread flour
- 1 tsp salt
Topping and Baking
- 100 g zucchini, ends removed
- 120 g red onion, halved vertically (1 small onion)
- 80 g white button mushrooms, fresh, whole, stem removed (5-6 mushrooms)
- 100 g yellow pepper, cut into 2 wedges, stem, seeds and membranes removed
- 100 g red bell pepper, cut into 2 wedges, stem, seeds and membranes removed
- 200 g chopped tomatoes, canned, drained
- 200 g grated mozzarella (see Tip)
- 2 - 3 pinches salt, to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2496 kJ / 596 kcal
- Proteína
- 24 g
- Carbohidratos
- 74 g
- Grasa
- 20 g
- Grasas saturadas
- 8 g
- Fibra
- 8.2 g
- Sodio
- 696 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 Min
Chilli Tacos
30min
Quick Falafel
30min
Baby-friendly Turkey and Red Pepper Bolognese
1 Std. 25 Min
Baby-friendly Spiced Prawns and Rice
45 Min
Baby-friendly Lamb Koftas with Rainbow Couscous
1h 15min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Sweet Potato Fritters with Greek Yoghurt, Smoked Salmon and Chives (TM5)
Ninguna valoración
Vegan bao sliders
Ninguna valoración
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Baby-friendly Butternut and Kidney Bean Quesadillas
45 Min
Lime and chilli corn
40min