Dispositivos y accesorios
Potato and Rosemary Focaccia
Prep. 10min
Total 2h 35min
4 portion
Ingredientes
-
30 g vegan cheese, Parmesan style, cut into piecesParmesan cheese cut into pieces30 g
-
water300 g
-
dried yeast1 tsp
-
1 tsp barley malt syrupsugar1 tsp
-
bread flour500 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
salt, fine2 tsp
-
extra virgin olive oil to grease
-
potato thinly sliced (see Tip)200 g
-
sea salt, coarse to sprinkle, to taste1 - 2 pinch
-
rosemary, fresh leaves only, to taste1 - 2 sprig
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1318.7 mg
Proteína
19.1 g
Calorías
2477.3 kJ /
592.1 kcal
Grasa
11.6 g
Fibra
4.4 g
Carbohidratos
100.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sheet Pan Dinners
9 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Gluten free lentil wraps
3h 40min
Lace Cookies with Nutella
30min
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1h 25min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10min
Baked Spiralized Apples
1h 5min
Yogurt with Spiralized Fruit
Ninguna valoración
Strawberry Lemonade Mimosa
10min
Salted caramel and chocolate cake
1h 45min
Pumpkin Chai Latte
20min
Pinsa
29h
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30h
Pan de Sal
2h 20min