Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pastry
- 130 g raw sugar
- 200 g unsalted butter, chilled, cut into small pieces
- 380 g plain flour, plus extra to dust
- 1 egg
- 1 tsp ground cardamom
- 1 pinch sea salt
- 20 g water
Peach filling
- 40 g shelled pistachios, unsalted (see Tips)
- 2400 g canned peaches, 3 large cans, drained (approx. 1650 g after draining)
- 1 tbsp freshly squeezed lemon juice
- 1 ½ tbsp cornflour
- 2 tbsp rum (optional)
- 1 tsp vanilla bean extract
- 1 tsp ground cardamom
- 1 - 2 pinches sea salt
- plain flour, to dust
- egg yolk, beaten, to brush
- raw sugar, to sprinkle
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2654.9 kJ / 634.5 kcal
- Proteína
- 8.7 g
- Carbohidratos
- 99.9 g
- Grasa
- 23.7 g
- Grasas saturadas
- 13.4 g
- Fibra
- 5.9 g
- Sodio
- 68.6 mg
Recetas alternativas
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7 Std. 10 Min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
Ninguna valoración
Rye kaiser rolls
26 godz. 30 min
Apple and cinnamon hot cross buns
2h 20 min
Little citrus puddings (Diabetes)
24h 30min
Orange Curd Tart
1 Std. 20 Min
Blueberry Coffee Cake
1 Std.
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6h 30 min
Hazelnut banana bread
1 Std. 15 Min
Pear and chocolate frangipane
2 Std.
Cherry and peach loaf
1 godz. 55 min
Blueberry Bundt Coffee Cake
1 Std. 45 Min