Dispositivos y accesorios
Lemon Curd and Nectarine Tart
Prep. 40min
Total 3h 40min
16 portions
Ingredientes
Lemon Curd
-
caster sugar85 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
large eggs2
-
unsalted butter diced50 g
-
freshly squeezed lemon juice40 g
Puff Pastry Tarts
-
large egg1
-
whole milk1 Tbsp
-
plain flour for dusting
-
quick puff pastry, homemade, (see tip)puff pastry, ready-made two rectangular blocks1000 g
-
caster sugar1 - 1 ½ Tbsp
Finalisation
-
nectarines ripe but firm, unpeeled, stone removed, halved vertically and bottom trimmed (see tip)600 g
-
mascarpone chilled250 g
-
double cream chilled80 g
-
pistachio nuts, unsalted, shelled roughly chopped, for serving1 ½ Tbsp
-
mint leaves for serving2 Tbsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
232 mg
Proteína
6 g
Calorías
1402 kJ /
335 kcal
Grasa
21 g
Fibra
1.6 g
Grasas saturadas
11 g
Carbohidratos
31 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Cutter
27 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Spinach and Butternut Squash Roulade
2h
Almond Tuiles
1h 30min
Pumpkin Cinnamon Rolls
3h 20min
Yoyo slice
2h 30min
Baked Milk Bread with Pears and Walnut Crumble
55min
Strawberry, Peach and Kiwi Tart
7h
Plum Clafoutis (TM5)
1h 15min
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts (Metric)
6h 10min
Choux Pastry
2h
Chocolate and Sesame Ganache
13h
Mango Yoghurt with Condensed Milk
10h 10min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4h 40min