Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 g waxy potatoes (e.g. Charlotte, Jersey royal), whole or cut in wedges that fit in feeder
- 200 g water, plus extra to cover sliced potatoes
- 70 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 Tbsp fresh rosemary leaves
- 50 g olive oil
- 350 g plain flour, plus extra for dusting
- ½ tsp fine sea salt
- ½ - 1 tsp coarse salt flakes, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2273 kJ / 543 kcal
- Proteína
- 15 g
- Carbohidratos
- 76 g
- Grasa
- 19 g
- Grasas saturadas
- 5 g
- Fibra
- 3.6 g
- Sodio
- 776 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Maple Cream Custard
20min
Asturian rice pudding
1h
Pumpkin Cinnamon Rolls
3h 20min
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Spiced Polish Christmas cake
99h 30min
Baked Alaska with Orange Ice Cream and Chocolate Sponge
15u. 55min
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1h
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries (Metric)
45min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 Std. 35 Min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2h 10min
Peanut butter and chocolate custard (TM6)
15min
Grilled potato salad with pangrattato
40min