
Dispositivos y accesorios
Matzeballen
Prep. 20min
Total 50min
16 stuks
Ingredientes
Matzeballen
-
bloem type matzebloem150 g
-
eieren4
-
olie met neutrale smaak4 el
-
mineraal water, bruisend120 g
-
kippenbouillonpasta1 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak1 tl
Bouillon om in te koken
-
kippenbouillonpasta1 el
-
selder2 stengels
-
prei¼
-
ui¼
-
wortelen geschild en in stukken gesneden2
-
rode bieten (opcional) een klein stukje
Inf. nutricional por 1 stuk
Calorías
87 kcal /
364 kJ
Proteína
3 g
Grasa
5 g
Carbohidratos
8 g
Fibra
0 g
Grasas saturadas
1 g
Sodio
216 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Chanoeka
11 Recetas
Benelux
Benelux