Zalm mozaïek

Zalm mozaïek

Ninguna valoración
Prep. 30min
Total 7h 30min
6 porties

Ingredientes

  • zalmfilet, vers, ontveld in 1 stuk, 12-15 cm lang
    500 g
  • fijn zeezout
    2 tl
  • water om de vacuümzak volledig onder te dompelen (niet hoger dan de maximale capaciteit van de mengbeker)
  • nori vel in stukken gesneden (ongeveer 5 cm)
    10 g
  • water om de zak volledig onder te dompelen (niet hoger dan de maximale capaciteit van de mengbeker)
  • vers geperst citroensap (ca. ½ citroen) (zie Tip)
    30 g
    1 afgestreken tl ascorbinezuur (vitamine C in poeder), (ca. ½ citroen) (zie Tip)
  • koud water om het koken te stoppen
    2000 g
  • framboos
    50 g
  • kaviaar (zwart)
    20 g
  • vers gemalen zwarte peper
    1 tl
  • zeezoutvlokken
    1 tl
  • aalbes
    50 g
  • microgreens
    10 g

Dificultad

medio


Inf. nutricional por 1 portie

Sodio 1202.4 mg
Proteína 18.3 g
Calorías 812.4 kJ / 194.2 kcal
Grasa 12 g
Fibra 1.1 g
Grasas saturadas 2.8 g
Carbohidratos 2.5 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...