Dispositivos y accesorios
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Prep. 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
zucchini ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1000 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
eschalot30 g
-
garlic clove1
-
pancetta cut into pieces (1-2 cm)150 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
water500 g
-
egg yolks4
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
629.9 mg
Proteína
18.6 g
Calorías
1717.8 kJ /
410.6 kcal
Grasa
32.4 g
Fibra
2.8 g
Grasas saturadas
11.5 g
Carbohidratos
10.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Spiralize your life (using modes)
19 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Dubai pistachio chocolate balls
1h 45min
Chicken with almonds
45min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30min
Brownie Brittle
40min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45min
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1h
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30min
Fruity dream
10min
Gyoza meatballs (Skinnymixers)
35min
Chicken velouté meal (TM6)
45min
Slow Cooked Beef Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Sticky pork belly with jasmine rice
1h