Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Cauliflower Mash
- 800 g cauliflower, cut in florets (2-3 cm)
- 2 garlic cloves
- 50 g milk
- ½ tsp rock salt, adjust to taste
- 1 tsp ground black pepper, adjust to taste
- 25 g butter
- 25 g Parmesan cheese, grated
Beef Stew
- 200 g yellow onions, cut in quarters
- 10 g garlic cloves
- 30 g olive oil
- 700 g beef chuck, cut in pieces (3 cm x 3 cm)
-
200
g beef stock
o bien vegetable stock -
200
g red wine
o bien cranberry juice, no sugar - 250 g carrots, cut in slices (1 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 80 g tomato paste
- 3 dried bay leaves
- 1 - 2 tsp rock salt, adjust to taste
- 2 tsp ground black pepper, adjust to taste
- 1 tbsp all purpose flour
- 150 g button mushrooms, cut in quarters
- 200 g potatoes, cut in cubes (3 cm x 3 cm)
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1932 kJ / 462 kcal
- Proteína
- 40 g
- Carbohidratos
- 49 g
- Grasa
- 15 g
- Grasas saturadas
- 6 g
- Fibra
- 9 g
- Sodio
- 1949 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40min
Slow Cooked Pot Roast
6 godz. 20 min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40min
Slow Cooked Beef Stroganoff
7h
Meaballs with Tomato Sauce
55 Min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Curry potato soup
35min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 Min
Steamed Green Beans and Helda Beans
20min
Breakfast Bread Pudding
50 Min
Meat Sauce
1 godz. 45 min
Chunky Beef Stew
2hod. 10min