Dispositivos y accesorios
Pani popo (Samoan coconut buns)
Prep. 30min
Total 3h 25min
15 portions
Ingredientes
Glaze
-
white sugar50 g
-
water35 g
Buns
-
unsalted butter plus extra to grease30 g
-
extra virgin olive oil to grease
-
water250 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
white sugar100 g
-
baker's flour600 g
-
sea salt1 tsp
-
plain flour to dust
Coconut sauce
-
coconut cream270 g
-
water300 g
-
sugar50 g
-
cornflour10 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
134.2 mg
Proteína
5.6 g
Calorías
1060.7 kJ /
253.5 kcal
Grasa
6 g
Fibra
1.2 g
Grasas saturadas
4.5 g
Carbohidratos
44 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Kiwi creations from New Zealand
16 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10min
Strawberry jelly slice
2h 40min
Mini carrot and almond cakes
1h 25min
Chocolate chip and pistachio cream cookies
1h
Fudgy chocolate cake
50min
Mini chocolate cakes
50min
NZ mustard sauce
15min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4h 30min
Caramel feijoa upside down cake
1h 10min
Soft Chinese bread rolls
1h 20min
Walnut cake with coffee frosting
1h 10min
Best ever carrot cake
1h 35min