Dispositivos y accesorios
Vegan Rainbow Salad (TM5)
Prep. 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
red onions halved vertically100 g
-
cucumber unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g)1
-
red radishes200 g
-
yellow pepper cut in wedges that fit through feeder1
-
carrots200 g
-
plum tomatoes200 g
-
tinned pineapple slices drained, reserving 60 g juice140 g
-
freshly squeezed lime juice30 g
-
toasted sesame oil30 g
-
fresh chilli thinly sliced1
-
fine sea salt1 tsp
-
toasted sesame seeds2 Tbsp
-
peanuts, roasted, salted2 Tbsp
-
fresh mint leaves (opcional)10 g
-
fresh coriander leaves (opcional)10 g
-
red chilli (opcional) finely sliced, for garnishing1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
646.3 mg
Proteína
5.1 g
Calorías
973.2 kJ /
232.6 kcal
Grasa
12.6 g
Fibra
5.7 g
Grasas saturadas
1.7 g
Carbohidratos
29.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Slicing and Grating (TM5)
44 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Salted Caramel Ice Cream
14h
Oyster Mushroom and Champagne Risotto
35min
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1h
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25min
Thai Cucumber Salad (TM5)
15min
Pomegranate and Mint Marinade
5min
Asian-style Beef Stew
2h 30min
Bolognese Sauce
1h 15min
Rice with Duck
1h 5min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Spicy Chicken Curry with Rum and Basmati Rice
45min
Quick Beef Massaman Curry
40min