Pigs in Blankets with Black Garlic Ketchup
TM6 TM5 TM31

Pigs in Blankets with Black Garlic Ketchup

3.0 (3 valoraciones )

Ingredientes

Sausagemeat

  • 5 juniper berries
  • ½ tsp black peppercorns
  • 100 g pork loin, diced (3 cm)
  • 100 g pork shoulder, diced (3 cm)
  • 100 g water
  • 15 g fine sea salt
  • 20 g pork back fat, diced (3 cm), (see tip)
  • 150 g whipping cream
  • 1 pinch ground cloves
  • 1 pinch ground coriander
  • 1 pinch ground nutmeg

Black Garlic Ketchup

  • 150 g black garlic
  • 50 g apple juice
  • 15 g apple cider vinegar
  • ⅛ tsp xanthan gum (see tip)

Finalisation

  • 1000 g water
  • 1 tsp vegetable oil, for frying
  • 12 slices smoked bacon

Inf. nutricional
por 1 piece
Calorías
954.8 kJ / 228.2 kcal
Proteína
7.9 g
Carbohidratos
5.5 g
Grasa
19.5 g
Grasas saturadas
7.9 g
Fibra
0.3 g
Sodio
691.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas