Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 g red cabbage, thickest part of the core removed and cut in wedges that fit in feeder
- 100 g red pepper, cut in wedges
- 100 g red onions, halved vertically
- 100 g carrot
- 100 g courgette, unpeeled, ends removed
- 3 garlic cloves
- 1260 g water, plus extra for soaking skewers
- 120 g smooth peanut butter
- 80 g soy sauce
- 3 Tbsp honey
- 20 g toasted sesame oil
- 40 g rice vinegar
- 1 ½ tsp ground ginger
- 40 g lime juice, freshly squeezed
- 40 g tamarind paste
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded if desired
- 1 fresh lemon grass, cut in pieces
- 80 g shallots, halved
- 2 tsp ground turmeric
- 2 tsp ground cumin
- 20 g vegetable oil, plus 1 Tbsp
- 1 tsp ground black pepper
- 2 - 2 ½ tsp fine sea salt, to taste
- 600 g rump steak, cut in strips (1-2 cm x 5-7 cm)
- 220 g Chinese egg noodles, dried
- 1 - 2 Tbsp fresh coriander leaves, to taste, roughly chopped
- 1 - 2 Tbsp toasted sesame seeds, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3728 kJ / 891 kcal
- Proteína
- 52 g
- Carbohidratos
- 86 g
- Grasa
- 41 g
- Grasas saturadas
- 8 g
- Fibra
- 8.5 g
- Sodio
- 2593 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chicken laksa
30min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1h
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Lamb Meatballs, Minty Pea Houmous and Flatbreads
1h 15 min
Chicken Katsu Curry with Rice
1h 40min
Onion Bhajis with Chilli Coriander Dip (TM6)
1h
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM5)
10 min
Seared Steak Rocket Salad
35 Min
Vietnamese Style Noodle Salad (TM6)
40min
Miso Marinade
10 min