
Dispositivos y accesorios
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Prep. 15min
Total 1h 40min
6 porties
Ingredientes
-
uien gehalveerd120 g
-
verse munt enkel de bladeren5 takjes
-
water900 g
-
artisjokbodems500 g
-
Parmezaanse kaas30 g
-
geraspte citroenschil20 g
-
verse gist10 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
citroensap10 g
-
zout1 snuifje
-
olijfolie15 g
-
roomkaas150 g
Inf. nutricional por 1 portie
Calorías
261 kcal /
1095.7 kJ
Proteína
9.2 g
Grasa
10.7 g
Carbohidratos
30.3 g
Fibra
3.7 g
Grasas saturadas
1.3 g
Sodio
362.7 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

De Friend® in de zomer
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Aardappelgratin
1 godz. 10 min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Brak ocen
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Brak ocen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Brak ocen
Met frambozen doordrenkte azijn
Brak ocen
Vanillesuiker
72 godz.
Lemon curd
20 min
Lolly's
40 min
Dunne grissini
Brak ocen
Suikerpasta
Brak ocen
Amandelpap
10 min
Ananas zandkoekjes
Brak ocen