Dispositivos y accesorios
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Prep. 15min
Total 1h 40min
6 porties
Ingredientes
-
uien gehalveerd120 g
-
verse munt enkel de bladeren5 takjes
-
water900 g
-
artisjokbodems500 g
-
Parmezaanse kaas30 g
-
geraspte citroenschil20 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
citroensap10 g
-
zout1 snuifje
-
olijfolie15 g
-
verse gist10 g
-
roomkaas150 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
362.7 mg
Proteína
9.2 g
Calorías
1095.7 kJ /
261 kcal
Grasa
10.7 g
Fibra
3.7 g
Grasas saturadas
1.3 g
Carbohidratos
30.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
De Friend® in de zomer
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Virgin appel cider old fashioned
Ninguna valoración
Tostadas met kip
40min
Bloedige hersenspaghetti
13h 30min
Gefermenteerde rode uien
96h
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25min
Nougat-koekjes
Ninguna valoración
Snelle chocolade amandel fudge
Ninguna valoración
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2h 50min
Vleesballetjes met parelrijst
Ninguna valoración
Huzarensalade
25min
Noedelsoep
35min
Karamelsaus
1h 30min