Dispositivos y accesorios
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Prep. 15min
Total 1h 40min
6 porties
Ingredientes
-
uien gehalveerd120 g
-
verse munt enkel de bladeren5 takjes
-
water900 g
-
artisjokbodems500 g
-
Parmezaanse kaas30 g
-
geraspte citroenschil20 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
citroensap10 g
-
zout1 snuifje
-
olijfolie15 g
-
verse gist10 g
-
roomkaas150 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
362.7 mg
Proteína
9.2 g
Calorías
1095.7 kJ /
261 kcal
Grasa
10.7 g
Fibra
3.7 g
Grasas saturadas
1.3 g
Carbohidratos
30.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
De Friend® in de zomer
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Ninguna valoración
Mango Dessert met Passie Fruit
10min
Naan (Hindoe brood)
2h
Groentenbouillonpasta
45min
Vanille-ijs sandwiches
13h 25min
Stracciatella drinkyoghurt
12h
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Kruiden en Cashew dip
8h 10min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Chocoladetruffels
2h 45min
Ijs van chocolademousse
3h
Kokosmelk en cacao pudding (zuivelvrij)
15min