Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 6 - 8 chicken thighs, skin on, bone in
- 1 - 2 tbsp paprika, to taste
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 3 garlic cloves
- 20 g unsalted butter, plus an extra 2 tbsp
- 120 g double cream
- 1 lemon, freshly squeezed (approx. 40 g)
- 1 tsp dried thyme
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g water
- 60 g fresh baby spinach leaves
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4122 kJ / 985.2 kcal
- Proteína
- 60.3 g
- Carbohidratos
- 6.3 g
- Grasa
- 79.4 g
- Grasas saturadas
- 29.6 g
- Fibra
- 1.8 g
- Sodio
- 419 mg
Recetas alternativas
Chicken and risoni bake
1 Std. 15 Min
Low waste chicken lasagne
1h 30min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 Std. 15 Min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Family chicken galette
1 Std. 55 Min
Chicken gyros with tzatziki
30 min
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55 min
Creamy beef curry
1 Std. 15 Min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min
Cheeseburger Meatball and potato wedge traybake
1 Std.
Baked Chicken Pizzaiola
55 min
"Marry me" chicken pasta
30 min