Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)

4.7 3 valoración
Prep. 10min
Total 30min
2 portions

Ingredientes

  • panela cheese (Mexican fresh cheese) cut into pieces
    3 oz
    3 oz feta cheese, cut into pieces
  • onions halved
    3 ½ oz
  • tomatoes cut into pieces
    8 oz
  • oil
    ½ oz
  • homemade chicken stock paste
    1 heaping tsp
    1 stock cubes
  • boneless, skinless chicken breast cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)
    12 oz
  • piloncillo cut into pieces (see tip)
    ½ oz
    ½ oz brown sugar, cut into pieces (see tip)
  • canned chipotle chilies (in adobo sauce)
    ½ - 1 oz
  • dried bay leaf
    1
  • Mexican tostadas
    6
    6 taco shells
  • sour cream
    3 oz

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 portion

Sodio 1889 mg
Proteína 69.9 g
Calorías 5232.9 kJ / 1250.7 kcal
Grasa 50 g
Fibra 2.4 g
Grasas saturadas 22.4 g
Carbohidratos 139.2 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...