
Dispositivos y accesorios
Beef Barbacoa
Prep. 30min
Total 2h
6 portions
Ingredientes
-
white onions cut into pieces4 oz
-
canned chipotle chilies in adobo sauce, minced½ oz
-
tomato sauce8 oz
-
garlic cloves2
-
ground cumin½ tsp
-
smoked paprika½ tsp
-
beef stock4 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
boneless beef chuck roast partially trimmed of fat, cut into pieces (1 in.)31 ½ oz
-
water53 oz
-
guacamole to serve
-
salsa to serve
-
tortillas to serve
-
cilantro to garnish
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
237 kcal /
992 kJ
Proteína
33 g
Grasa
10 g
Carbohidratos
4 g
Fibra
1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

TEX-MEX COOKBOOK
51 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30min
Parmesan Stock Cubes
35min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min
Chicken Enchiladas
40min
Carnitas
50min
Honey Sriracha Turkey Sliders
45min
Beef Tostadas
1h 10min
Chicken Enfrijoladas
50min
Pollo Pibil
1h 30min
Chicken Fajita Soup
50min
Tortilla Soup
25min
Tinga de Pollo (TM6)
40min