Dispositivos y accesorios
Beef Barbacoa
Prep. 30min
Total 2h
6 portions
Ingredientes
-
white onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
tomato sauce8 oz
-
canned chipotle chilies in adobo sauce, minced½ oz
-
ground cumin½ tsp
-
smoked paprika½ tsp
-
beef stock4 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
boneless beef chuck roast partially trimmed of fat, cut into pieces (1 in.)31 ½ oz
-
water53 oz
-
cilantro to garnish
-
tortillas to serve
-
guacamole to serve
-
salsa to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
33 g
Calorías
992 kJ /
237 kcal
Grasa
10 g
Fibra
1 g
Carbohidratos
4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TEX-MEX COOKBOOK
51 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Chicken Parmesan
1h 10min
Tinga de Pollo
40min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30min
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Sesame Orange Chicken
1h 30min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Chicken Tetrazzini
40min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Chicken Enchiladas
40min
Chicken Marsala
40min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h