Dispositivos y accesorios
Paaspastei
Prep. 25min
Total 2h
8 porties
Ingredientes
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken150 g
-
boter in stukken75 g
-
zout1 snuifje
-
water50 g
Vulling
-
uien gehalveerd100 g
-
verse bladpeterselie4 takjes
-
gerookte gekookte ham150 g
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes700 g
-
ei1
-
cognac30 g
-
gemalen peper1 afgestreken tl
-
zout15 g
-
hardgekookte eieren6
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
36.5 g
Calorías
2052 kJ /
491 kcal
Grasa
31.1 g
Carbohidratos
15.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Paasmenu
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Appel Pinda Rolls
Ninguna valoración
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Ninguna valoración
Vegan Oesterzwam Soep
40min
Peren op Sinaasappelsiroop
Ninguna valoración
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Ninguna valoración
Regenboog Veggie Pizza
Ninguna valoración
Pruimenjam
55min
Aardappelpuree en merguez
Ninguna valoración
Zoetzure vis met rijst
1h 5min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10min
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min