Dispositivos y accesorios
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
Prep. 15min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)100 g
-
lemon zest only, no white pith½
-
broccoli cut into small florets200 g
-
water1300 g
-
dried spaghetti broken into halves300 g
-
sea salt2 tsp
-
olive oil80 g
-
garlic cloves2
-
long red chillies deseeded if preferred2
-
pine nuts130 g
-
dry white wine150 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 6 portions
Sodio
7846.9 mg
Proteína
104.2 g
Calorías
13483.7 kJ /
3210.4 kcal
Grasa
207.7 g
Fibra
28 g
Grasas saturadas
38.3 g
Carbohidratos
221.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Vegetarian Cooking
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Creamy tomato and feta pasta
35min
Broccoli and three cheese pasta bake
40min
Chinese-style stir-fried vegetables
25min
Rendang curry
30min
Asparagus and mushroom stir-fry
10min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Mediterranean pasta salad
50min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Tomato pasta with vegetables and feta
30min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35min
Mushroom bolognaise
45min
Soba noodle mee goreng
40min