
Dispositivos y accesorios
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
Prep. 25min
Total 1h 50min
4 portions
Ingredientes
Pesto
-
Parmesan cheese in pieces200 g
-
almonds, slivered blanched60 g
-
garlic clove1
-
basil leaves, fresh60 g
-
extra virgin olive oil170 g
-
salt to taste½ tsp
Mushroom Orzotto
-
lemon1
-
mushrooms, dried15 g
-
thyme, fresh leaves and tender stems3 sprigs
-
salt to taste½ tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
onions in pieces115 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil30 g
-
dried pasta, type orzo225 oz
-
white wine85 g
-
water450 g
-
fresh brown mushrooms sliced170 g
-
pine nuts60 g
Pesto Salmon
-
salmon fillet, fresh, skin on or skinless570 g
Blistered Tomatoes
-
cherry vine tomatoes4 stalks
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
salt¼ tsp
-
lemon sliced and grilled, to serve (see Tip)1
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
1255 kcal /
5251 kJ
Proteína
59 g
Grasa
92 g
Carbohidratos
50 g
Fibra
7 g
Grasas saturadas
18 g
Sodio
2127 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Smart Grilling with Thermomix® and MEATER® (Metric)
10 Recetas
Canadá
Canadá