Versiones compatibles
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Baked fish
- 1 - 2 pinches salt, fine, to taste
- 6 - 8 cod fillets (2.54 cm/1-in. thick, approx. 995 g)
- 1 - 2 pinches black pepper, freshly ground, to taste
- 100 g baby spinach, fresh
-
395
g shrimp, raw, peeled, deveined
o bien 395 g mussels, fresh, cleaned - 340 g whipping cream, light
- 200 g goat's cheese, in pieces
- 1 tbsp vegetable stock paste
- 2 mixed bell peppers, green and red, deseeded, julienned
- 995 g water, to clean
Rice
- 395 g rice, white, type basmati
- 1 tsp salt, fine, to taste
- 1 tsp black pepper, freshly ground, to taste
- 45 g extra virgin olive oil
- 625 g water
- 1 tbsp chicken stock paste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3720 kJ / 889 kcal
- Proteína
- 53 g
- Carbohidratos
- 60 g
- Grasa
- 48 g
- Grasas saturadas
- 24 g
- Fibra
- 2 g
- Sodio
- 1105 mg
Recetas alternativas
Yogurt Dressing
5 Min
Mustard-Dill Sauce
2h 15min
Curry potato soup
35min
Sesame salmon and pea soup
1h
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1h
Chicken Coq au Vin (Betty) Metric
2h 15min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Vegetable and hazelnut cheese muffins
45min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 Std. 10 Min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1h
Steamed Seafood Tower
40min
Chicken breasts with courgette topping
50min