Lapskaus

Lapskaus

5.0 4 valoraciones
Prep. 20min
Total 1h 15min
4 porsjoner

Ingredientes

  • løk
    80 g
  • gulrot delt i 2
    100 g
  • persillerot delt i 3
    100 g
  • kålrabi i 4 cm x 4cm
    100 g
  • purreløk kun det hvite, vasket
    50 g
  • biffkjøtt egnet til stuing i biter, uten bein (2cmx2cm), renset for sener.
    500 g
  • nøytral olje
    10 g
  • salt pluss ekstra etter smak
    1 ½ ts
  • vann
    400 g
  • poteter skrelt, i biter
    400 g
  • oksebuljong terning (til 0,5 l)
    2
    2 ss kjøttfond, hjemmelaget, (se tips)
  • persilleblader, ferske (opcional) til pynt
  • pepper, malt etter smak

Inf. nutricional por 1 porsjon

Calorías 310 kcal / 1296.9 kJ
Proteína 31.6 g
Grasa 9.1 g
Carbohidratos 27.2 g
Fibra 5.1 g
Grasas saturadas 2.8 g
Sodio 2220.2 mg

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...

Mostrar todo