Meny med ertesuppe, sitronlaks, brokkoli og poteter

Meny med ertesuppe, sitronlaks, brokkoli og poteter

5.0 2 valoraciones
Prep. 15min
Total 45min
4 porsjoner

Ingredientes

  • olivenolje
    80 g
  • soyasaus
    50 g
  • brunt sukker
    ½ ts
  • sitron skall og saft
    1
  • ferske laksefileter, uten skinn (150-180 g hver)
    4
    4 hvit fiskefileter, uten skinn, (150-180 g hver)
  • ingefær, fersk (opcional) skrellet, i skiver
    5 - 10 g
  • hvitløksfedd
    1
  • sjalottløk delt i biter
    100 g
  • purreløk kun hvit del, delt i biter
    100 g
    100 g løk, delt i halve
  • stangselleri kuttet i biter
    100 g
  • grønne erter, frosne
    350 g
    350 g gulrøtter, kuttet i biter (se tips)
  • vann
    450 g
  • salt
    2 ts
  • poteter delt i biter (1 cm)
    250 g
  • brokkoli delt i buketter
    400 g
    400 g blandede grønnsaker, (feks. gulrøtter, squash, sopp), delt i skiver (0.5 cm)
  • malt svart pepper
    2 klype
  • matfløte, ca 18% fett etter smak
    50 - 100 g

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 porsjon

Proteína 44 g
Calorías 2984 kJ / 713 kcal
Grasa 44 g
Fibra 10.7 g
Carbohidratos 30 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...

Mostrar todo