
Dispositivos y accesorios
Pinnekjøtt med kålrabistappe
Prep. 10min
Total 3h 15min
4 porsjoner
Ingredientes
-
vann2300 g
-
pinnekjøtt ferdig utvannet1500 g
-
kålrabi delt i biter (4cm)400 g
-
gulrot ca. 1 gulrot, delt i biter100 g
-
fløte100 g
-
smør3 ss
-
salt etter smak
-
pepper, malt etter smak
-
muskatnøtt, malt eller etter smak½ ts
Inf. nutricional por 4 porsjoner
Calorías
9839.4 kcal /
3344.9 kJ
Proteína
606.2 g
Grasa
812.1 g
Carbohidratos
37.2 g
Fibra
17.2 g
Grasas saturadas
392.9 g
Sodio
291.7 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen