Dispositivos y accesorios
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney) Metric
Prep. 5min
Total 12h 50min
20 portions
Ingredientes
Pizza Dough
-
water255 g
-
active dry yeast1 ⅛ tsp
-
pasta flour (type 00)410 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
sea salt1 tsp
Cashew Mozzarella
-
cashew nuts355 g
-
water plus extra to soak425 g
-
ice cold water for water bath
-
nutritional yeast1 tsp
-
salt1 tsp
-
citric acid½ tsp
-
all-purpose flour, to sprinklecornmeal to sprinkle
-
pizza sauce
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
280.7 mg
Proteína
6.5 g
Calorías
807 kJ /
192.9 kcal
Grasa
15.3 g
Fibra
1.2 g
Grasas saturadas
2.7 g
Carbohidratos
10.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
Ninguna valoración
Double Pie Dough
Ninguna valoración
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4h 40min
Number Cake
2h
Sautéing 7 oz Julienned Carrots
15min
Sautéing 12.5 oz Shallots
25min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3h
Arseeyah
50min
Lamb and vegetable couscous (Bidawi)
1h
Sfenj - Moroccan doughnuts
2h 45min
Crêpes
1h 15min
Yoghurt cake
1h 40min