Dispositivos y accesorios
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
Prep. 40min
Total 2h 50min
6 porties
Ingredientes
Meringue
-
fijne suiker100 g
-
eiwitten3
Passievruchten curd
-
verse passievruchtpulp80 g
-
sinaasappelsap (± 1 sinaasappel)40 g
-
fijne suiker50 g
-
zachte boter80 g
-
eieren3
Opbouw
-
room, 35% vet200 g
-
sinaasappels in partjes2
-
verse munt enkel de bladeren10 takjes
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
84.2 mg
Proteína
6.1 g
Calorías
1432.8 kJ /
341.2 kcal
Grasa
21.8 g
Fibra
2.8 g
Grasas saturadas
14.2 g
Carbohidratos
30.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Feesttafel
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Salmorejo
Ninguna valoración
Spaanse brunch
1h 15min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1h
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3h
Lemon curd
20min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min
Flan van asperges met zeetong
Ninguna valoración
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5h
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Zalmburgers
25min