Gluten-free Scones with Berry Chia Jam
TM6 TM5 TM31

Gluten-free Scones with Berry Chia Jam

4.5 (8 valoraciones )

Ingredientes

Berry Chia Jam

  • 400 g frozen mixed berries
  • 30 - 50 g agave syrup, to taste
  • 3 Tbsp chia seeds

Gluten-free Scones

  • 350 g gluten-free plain white flour, plus extra for dusting
  • 1 Tbsp gluten-free baking powder
  • 1 pinch fine sea salt
  • 125 g unsalted butter, cold, diced
  • 80 g caster sugar
  • 180 g buttermilk
  • 100 g dried fruit (opcional)
  • 2 Tbsp milk, for brushing
  • 2 Tbsp Demerara sugar, for sprinkling (opcional)
  • 350 g clotted cream, for serving

Inf. nutricional
por 1 piece
Calorías
1639.1 kJ / 391.8 kcal
Proteína
6 g
Carbohidratos
47.2 g
Grasa
22 g
Grasas saturadas
12.3 g
Fibra
5.6 g
Sodio
195.4 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas