
Dispositivos y accesorios
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
Prep. 20min
Total 2h
4 portions
Ingredientes
-
soy sauce60 g
-
honey45 g
-
brown sugar15 g
-
rice vinegar30 g
-
fresh ginger, grated1 tsp
-
chilli powder¼ tsp
-
sake (rice wine)70 g
-
chicken thighs, skin on, bone in (approx. 170 g ea.)4
-
water1360 g
-
lemon juice2 tsp
-
cornstarch1 ½ tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
spring onions sliced on the bias1 - 2
-
fresh chilli destemmed and deseeded, sliced on the bias1
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
531.6 kcal /
2224.2 kJ
Proteína
34 g
Grasa
33.4 g
Carbohidratos
18.1 g
Fibra
0.9 g
Grasas saturadas
8.9 g
Sodio
1003 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

TM Basics - Blade Cover & Peeler Metric
19 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM6)
25min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer, TM6)
45min
Collagen Soup Broth
8h 25min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter)
5min
Peeled Garlic
5min
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
45min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2h
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5h 45min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6h 45min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35min