Dispositivos y accesorios
Lemon grass beef salad
Prep. 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
lettuce cut in strips (1-2 cm)300 g
-
mint leaves20 g
-
fresh coriander cut in pieces (2 cm)20 g
-
water150 g
-
cornflour (starch)10 g
-
roasted peanuts, salted or unsalted60 g
-
onions cut in wedges (approx. 4cm)200 g
-
oil30 g
-
beef fillet steak cut in strips (6 cm x 1 cm)350 g
-
fresh lemon grass sliced diagonally (approx. 1-2 mm)30 g
-
fish sauce20 g
-
honey10 g
-
sesame oil10 g
-
ground pepper¼ tsp
-
1 tsp sriracha saucehot chilli oil (opcional)1 tsp
-
lime cut in wedges1
-
red chilli thinly sliced (approx. 1-2 mm)1
-
baguette cut in slices (approx. 1-2 cm)1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
903.9 mg
Proteína
32.7 g
Calorías
2708.7 kJ /
647.4 kcal
Grasa
33 g
Fibra
7.9 g
Grasas saturadas
7.3 g
Carbohidratos
59.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fusion Kitchen
14 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Chilli crab pasta
35 Min
Chicken Korma (Cashew Chicken)
25 Min
Chicken Drumsticks in Spicy Puttanesca Sauce
2 Std. 15 Min
Miso carbonara udon
25 Min
Turkish eggs (Cilbir) on Greek yoghurt, served with toast and green salad
30 Min
Sesame salmon and pea soup
1 Std.
Tom Ga Khai (Thai Coconut Milk Chicken), Steamed Clams With Garlic And Thai Curry Fish Custard
1 Std. 40 Min
Fresh Prawn Spring Rolls
1 Std.
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Pork and Mushroom Wraps
30 Min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50 Min
Thai Green Curry Chicken
30 Min