Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
TM6

Creamy mushrooms with crispy roast potatoes

4.7 (19 valoraciones )

Ingredientes

  • 5 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 750 g water
  • 700 g new potatoes, fitting through hole in mixing bowl lid
  • 80 g onions, cut in halves
  • 50 g butter
  • 50 g white wine
  • 500 g fresh mushrooms, sliced (1 cm)
  • 1 tbsp vegetable stock paste
  • 1 ½ tsp salt, to taste
  • 8 tbsp olive oil
  • ¾ tsp ground black pepper, to taste
  • 5 garlic cloves, lightly crushed
  • 4 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 2 tbsp cornflour (starch), dissolved in 4 tbsp cold water
  • 100 g cream, 30-40% fat

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2580.4 kJ / 616.7 kcal
Proteína
8.9 g
Carbohidratos
42.3 g
Grasa
46.9 g
Grasas saturadas
16.1 g
Fibra
6.1 g
Sodio
911.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas