Dispositivos y accesorios
Potato goulash
Prep. 25min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
onions cut into pieces100 g
-
garlic clove1
-
carrots cut into pieces150 g
-
olive oil30 g
-
spring onions cut into rings100 g
-
peppers red and green, in bite-sized pieces100 g
-
pork shoulder, boneless cut into pieces (approx. 2,5 x 2 cm)500 g
-
potatoes in bite-sized pieces350 g
-
water400 g
-
lemon zest, grated1 tsp
-
tarragon, dried1 tsp
-
marjoram, dried1 tsp
-
hot paprika½ - 1 tsp
-
fine salt½ tsp
-
black pepper, freshly ground¼ tsp
-
4 tbsp sour creamcrème fraîche4 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
26 g
Calorías
2159 kJ /
516 kcal
Grasa
35 g
Fibra
4.2 g
Carbohidratos
23 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sensational Soups
10 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Liver cake
1 h 50 min
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1 h
Chicken with bulgur and vegetables
3 h 5 min
Veal stew (Blanquette de veau)
1 h 5 min
Noodle soup
35 min
Turkey roulade with pancetta and porcini sauce
50 min
Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns
35 min
Borscht
50 min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 h 20 min
Beef Goulash Soup
1 h 15 min
Kaiserschmarrn (sweet raisin pancake)
25 min
Kaffir lime granita
40 min