Dispositivos y accesorios
Classic Polish 'tort'
Prep. 30min
Total 2h 25min
20 portions
Ingredientes
Sponge
-
butter to grease
-
plain flour plus extra to dust240 g
-
eggs8
-
white sugar240 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
baking powder1 tsp
-
sea salt2 pinches
Blueberry jam
-
fresh blueberries (see Tips)250 g
-
jam sugar100 g
-
water50 g
-
freshly squeezed lemon juice1 ½ tsp
-
vegetable oil1 tsp
Lemon water
-
water150 g
-
freshly squeezed lemon juice50 g
-
fresh mixed berries of choice, small berries halved and larger berries sliced500 g
Cream mixture
-
mascarpone cheese (see Tips)500 g
-
pouring (whipping) cream600 g
-
icing sugar80 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
fresh mixed berries of choice, to decorate
-
fresh mint leaves only, to decorate
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
167.3 mg
Proteína
6.6 g
Calorías
1565.8 kJ /
374.2 kcal
Grasa
22.4 g
Fibra
1.2 g
Grasas saturadas
12.5 g
Carbohidratos
38 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Strawberry Shortcake Waffle
40 dk
Red Velvet Waffle
20 dk
Watermelon Lemonade
5 dk
Chocolate Babka
3sa
Strawberry White Chocolate Cheesecake
6sa 30 dk
Footy finals hot dogs
1sa 40 dk
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3sa 10 dk
Magnolia Kitchen caramel ganache
4sa 40 dk
Royal Mountains Apple Pie (Szarlotka „królewskie góry”)
1sa 45 dk
Kaiser rolls filled with cheesy chicken filling
40 dk
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45 dk
Cheesecake Brownies
1sa 55 dk