Curry med søtpotet, spinat og blomkålris

Curry med søtpotet, spinat og blomkålris

Ninguna valoración
Prep. 15min
Total 40min
4 porsjoner

Ingredientes

  • blomkål delt i buketter (3 cm), stilker fjernet
    450 g
  • olivenolje
    20 g
  • løk delt i fire (1 løk)
    120 - 150 g
  • hvitløksfedd etter smak
    2 - 3
  • rød chili (opcional) eller etter smak, delt i to, uten frø hvis ønskelig
    1
    ¼ ts chilipulver, eller etter smak
  • spisskummenfrø
    2 ts
  • karripulver
    3 ts
  • søtpotet skrelte, i terninger (3 cm)
    600 g
  • tomatpuré
    60 g
  • vann
    500 g
  • grønnsaksbuljong terning (til 0.5 l) smuldret
    1
    1 toppet ts grønnsaksbuljong
  • spinatblader, ferske
    200 g
  • havsalt eller etter smak
    ½ ts
  • malt svart pepper eller etter smak
    1 klype

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 porsjon

Sodio 810 mg
Proteína 8 g
Calorías 1212 kJ / 289 kcal
Grasa 7 g
Grasas saturadas 1 g
Carbohidratos 44 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...

Mostrar todo