Dispositivos y accesorios
Rode ogen gevulde eieren
Prep. 15min
Total 40min
12 stuks
Ingredientes
-
eieren6
-
water1200 g
-
rode bietensap50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
gemalen cayennepeper2 snuifjes
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
zout½ tl
-
ontpitte zwarte olijven in plakjes (2 mm)4
-
verse peterselie gehakt1 takje
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 stuk
Sodio
141.1 mg
Proteína
2.8 g
Calorías
235.3 kJ /
56.2 kcal
Grasa
4.7 g
Fibra
0.1 g
Grasas saturadas
1 g
Carbohidratos
0.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Halloween
11 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Sacher taart
3h
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3h 50min
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Ninguna valoración
Kimchi kaasdip
Ninguna valoración
Schiacciata met gerookte zalm
Ninguna valoración
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1h
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Ninguna valoración
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20min
Kleverige toffeepuddings
Ninguna valoración
Pulled Pork
Ninguna valoración
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Ninguna valoración