Dispositivos y accesorios
Rode ogen gevulde eieren
Prep. 15min
Total 40min
12 stuks
Ingredientes
-
eieren6
-
water1200 g
-
rode bietensap50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
gemalen cayennepeper2 snuifjes
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
zout½ tl
-
ontpitte zwarte olijven in plakjes (2 mm)4
-
verse peterselie gehakt1 takje
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 stuk
Sodio
141.1 mg
Proteína
2.8 g
Calorías
235.3 kJ /
56.2 kcal
Grasa
4.7 g
Fibra
0.1 g
Grasas saturadas
1 g
Carbohidratos
0.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Halloween
11 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Vanille-mascarpone parfait
2 godz. 40 min
Pavlova-toren met gemengde bessen
5 godz. 30 min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Brak ocen
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Brak ocen
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Brak ocen
Vloeibare karamel
25 min
Halloween quiche
2 godz.
Energieballen
30 min
Chai-theepoeder
15 min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5 godz.
Cannelloni met spinazie en ricotta
1 godz. 30 min
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Brak ocen