Versiones compatibles
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 somon fileto, taze, derili ya da derisiz, tercihen derili, kemiksiz (her biri yakl. 135 g)
- deniz tuzu, ince
- 2 dal maydanoz
-
2
dal dereotu yaprağı
o bien 2 dal taze kekik - 2 adet limon kabuğu, sarı kısımları, şeritler halinde soyulmuş
- 2 yk zeytinyağı
- 1800 g su
- Inf. nutricional
- por 1 porsiyon
- Calorías
- 1689 kJ / 407 kcal
- Proteína
- 28 g
- Carbohidratos
- 0 g
- Grasa
- 33 g
- Grasas saturadas
- 6 g
- Sodio
- 248 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Elmalı ve Böğürtlenli Turta
2h
7 Baharatlı Tavuk ve Pilav
35min
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25min
Buharda pişmiş kabak
35min
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25min
Portakallı Zencefil Soslu Ördek Göğsü, Patates Püresi ve Börülce
Ninguna valoración
Bearnez Soslu Bonfile
Ninguna valoración
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40min
Patates ve Sebze Eşliğinde Yoğurt Soslu Hint Usulü Balık
1h
Buharda Pişmiş Somon
30min
Buharda pişmiş balık filetoları
25min
Sıcak Şarap
15min