Dispositivos y accesorios
Kyllingbryst pizzaiola
Prep. 15min
Total 55min
6 porsjoner
Ingredientes
-
kyllingbryst, uten skinn800 g
-
salt etter smak½ ts
-
malt svart pepper etter smak½ ts
-
edamerost eller annen halvfast gulost, delt i biter200 g
-
olivenolje30 g
-
løk delt i to150 g
-
hvitløksfedd2
-
hakkete tomater, på boks eller ferske600 g
-
1 toppet ts fondgrønnsaksbuljong terning (til 0.5 l)1
-
sukker1 ts
-
oregano, tørket1 ½ ts
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porsjon
Proteína
41 g
Calorías
1386 kJ /
331 kcal
Grasa
16 g
Fibra
1.6 g
Carbohidratos
5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Min Kokebok
158 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kung Pao kylling
Ninguna valoración
Tradisjonell østerriksk gulasj
Ninguna valoración
Pulled pork burger
Ninguna valoración
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Ninguna valoración
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Ninguna valoración
Pastasaus av skinke og purre
Ninguna valoración
Biff i stout
Ninguna valoración
Kroningskylling
Ninguna valoración
Tandoori kyllingwraps
Ninguna valoración
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Ninguna valoración
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Ninguna valoración
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Ninguna valoración